Utbudsdagen:Väst

Utbudsdagen:Väst äger rum på Folkets Hus i Vänersborg den 22 sep 2018. Ett 20-tal akter av teater, dans, familjeföreställningar, musik och föreläsningar presenteras på tre olika scener under dagen. Presentationerna är 20 min långa inkl entré och sorti.

Hålltider
09.00 Fika och registrering
09.30 Programmet börjar
12.00 Lunch
16.00 Slut

Deltagare betalar 200 kr per person. Sista dag att anmäla sig är 7 sep.
Anmäl dig här


Program i urval

Bengt Ingvarz

Minnen & melodier från 50 år med Sven-Ingvars. Bengt Alsterlind, Ingvar Karlsson (känd från Sven-Ingvars) och Anders Kyrkander. En massa go´bitar från Sven-Ingvars men också anekdoter, som ni kanske aldrig hört förut.

 

 

Världsdramatiken runt – 90 minuters dramatisk kanon

Ett urval bland de klassiska texterna baserat på maktstrukturer mellan man och kvinna som spelas över hela världen. Texter av Shakespeare, Moliére, Strindberg, Ibsen, Tjechov m.fl. Medverkande: Thomas Hedengran och Paula Ternström

 

Nu då! Förgyll vardagen. Lita inte på semestern

En öppenhjärtig föreläsning från depression till asgarv. Medverkande: Jojje Jönsson och Lars Claesson

Into the Roots

Dansföreställning med Fanny Kivimäki. För oss som en gång flyttat hemifrån eller vi som tvingats på flykt. Var ska jag rota mig nu? En dansföreställning med humor, närvaro och smärtsam hemlängtan. En fyllig och inspirerande föreställning om livet, drömmar och samvetskval!

 

 

Doggerland

Med Nordsjön som kuliss spelar Doggerland folkmusik präglad av en ovanlig besättning, starka musikaliska tolkningar och smittande spelglädje. Från grovhuggna shanties till finslipade polskor tar de med publiken på en svallande färd genom både skogar och hav. Doggerland kallar sin musik nordsjömusik. Medverkande: Richard Burgess, Anders Ådin och Jenny Gustafsson

 

Fisk i mina tankar

Niklas Wennberg – grundare och verksamhetsledare för Stadsjord. En föreläsning om hållbarhet. Från snack till handling.

 

 


Utbudsdagen arrangeras av: