Kontakt

Riksteatern Väst
Järntorget 7, 413 04 Göteborg

 

_MG_6408 Johan har arbetat med teater i många år, började som scenarbetare på Lisebergsteatern, och sedan som regiassistent, ett arbete där det bland annat ingick att köpa rosa champagne till skådespelarna och att gå ut med deras hundar. Gick på teaterskola och varit verksam i  fri teatergrupp,  teater ISI, som han också var med och startade. I slutet av 90-talet arbetade han på Pusterviksteatern som publikarbetare och kom i kontakt med Riksteatern och fick anställning som konsulent på Riksteatern Västra Götaland. År 2005 började han istället på dåvarande Älvsborgsteatern som informatör. Sedan hösten 2012 är Johan verksamhetsledare på Riksteatern väst.

 

Verksamhetsledare
Johan Ahlsell
076-146 33 23
johan.ahlsell@riksteatern.se

 

Sanna NSanna Nyman läste Kulturledarprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö med inriktning filmvetenskap och med praktik på teatrar. Under studietiden var hon även ordförande i programmets kultur- och arrangörsförening. Mellan 2011-2016 har hon varit anställd som verksamhetsutvecklare hos Riksteatern Kalmar län med fokus på scenkonst för barn och unga. Sedan november 2016 jobbar Sanna som scenkonstkonsulent på Riksteatern Väst med inriktning på arrangörs- och föreningsutveckling.

 

Scenkonstkonsulent
Förenings- & arrangörsutveckling
Sanna Nyman
070-522 12 60
sanna.nyman@riksteatern.se

 

 

Frida Mehlin studerade på Skolen for Samtidsdans, Oslo med inriktning koreografi. Därefter utbildade hon sig till teaterpedagog på Musikhögskolan i Örebro.  Mellan 2014-2018 arbetade Frida som verksamhetsledare för Örebro Riksteaterförening. I november 2018 inleder Frida sitt vikariat som scenkonstkonsulent på Riksteatern Väst med inriktning på turnéläggning- och publikutveckling. 

Vikarierande Scenkonstkonsulent 
Publikutveckling & turnéläggning
Frida Mehlin
0766-516615
frida.mehlin@riksteatern.se

 

_MG_6370

Louise Morberg läste programmet ”Kultur och Kommunikation” på Högskolan i Halmstad. Därefter blev hon ansvarig för uppstart och projektledning av dokumentärfilmsklubben Doc Lounge Varberg på Teater Halland i Varberg. På Teater Halland blev hon så småningom anställd som producent för teaterns egna produktioner och gästspel. Sedan maj 2016 jobbar hon som scenkonstkonsulent på Riksteatern Väst med inriktning på publikutveckling och turnéläggning.

 

Scenkonstkonsulent – föräldraledig
Publikutveckling & turnéläggning
Louise Morberg

 


Riksteatern

_MG_6349

Jenny är utbildad på Kulturvetarlinjen i Göteborg med inriktning Dramatik och därefter på IHM Business School. Hon har tidigare arbetat inom mäss- och eventbranschen med marknadskommunikation och försäljning. Innan hon började på Riksteatern drev hon eget företag och jobbade bla som medlem- och eventansvarig för Sveriges Annonsörer i Västra Sverige. Jenny har jobbat som statist både på Göteborgs stadsteater och på Göteborgsoperan och har dansat både klassisk balett, jazzdans och stepp. Jenny har arbetat som distriktsansvarig på Riksteatern sedan 2013.

 

Distriktsansvarig
Jenny Johansson

070-6375943
jenny.johansson@riksteatern.se