21 Feb

"En s(c)en torsdag": Shanthi med H

Shanthi Rydwall-Menon tar med er på en resa genom mellanförskapets land och gränsland. Hon är adopterad från Indien, har en mamma från Sverige och en pappa som är halvindier. Hon växte upp som den enda mörkhyade i sitt område och har ett icke svenskklingande namn. Ett namn som dessutom ingen kan stava till. Hon ser sig själv som svensk men gör andra det?

"Med på scenen" har hon även med sina närmaste "vänner", diverse kändisar såsom Petra Mede, Gudrun Schyman, Claire Wikholm, Leif Gw Persson och Laleh och hennes döda farfar som hon ofta frågar varför det är så svårt att vara Shanthi med H.

Information om arrangemanget:

"En s(c)en torsdag"
En plats, en scen, en torsdagskväll kl 19 – och varför inte något gott i glaset? Tillsammans möts vi på Vatten Restaurang & Kafé för att ta del av ett lustfyllt program av kultur i alla dess former. Här får humor, teater och mat plats med poesi, dans och konst.
En s(c)en torsdag är ett koncept producerat av Nordiska Akvarellmuseet, Vatten Restaurang & Kafé och Tjörns kultur- och teaterförening och vi vill göra torsdagskvällarna till en anledning att mötas för att dela upplevelser. Och, ha trevligt förstås.

Datum: 2019-02-21

Tid: 19:00

Plats: Skärhamn, Nordiska Akvarellmuseet

Biljettinfo:

Biljettpris: 170 kr, 120 kr medlem/Scenpass, 100 kr under 26 år
Biljettlänk:
https://secure.tickster.com/6y7deael1wch820

Mer info: www.tjorn.riksteatern.se
I mån av plats går det att köpa biljett på plats i entrén från kl 18.00.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 50 kr