14 Okt

Shirley Valentine

Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen.
Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. I hemlighet börjar hon packa väskan.
Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?
Se tvåfaldiga Guldbaggevinnaren Maria Lundqvist i en roll som bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar.

Information om arrangemanget:

Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus? Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, som bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar

Datum: 2018-10-14

Tid: 18:00

Plats: Falköping, Stadsteatern

Biljettinfo:

Vuxen 350:-
Vuxen med scenpass 300:
Ungdom tom 25 år 100:-
Ungdom med scenpass 50:-

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 50:- på ordinariepris