02 Feb

Allt du måste veta om pop

Vad säger popmusiken om vårt samhälle? I den stjärnglänsande föreställningen Allt du måste veta om pop får du syn på hur hitsen hänger ihop med historien. Gänget bakom hyllade radioserien Pop och politik presenterar fantastiska fakta och roliga exempel på ett Sverige i förändring. Låtlån från andra kontinenter! Den okända Eurovisionvinnaren! Musikprogrammen som formade folkhemmet! Du får historierna om låtarna du har hört tusen gånger, men inte visste sanningen om: Från Karl Gerhard och Lill-Babs till Cardigans och Laleh. Och då och då kommer hälsningar från artisteliten ...

Information om arrangemanget:

Anna Charlotta Gunnarson är journalist, musiker och författare. Ligger bakom prisbelönta serien Pop och politik. Medlem i popgruppen 500 mil. Semifinal tre gånger i På spåret.
Agneta Karlsson är journalist och musiker. Känd från serier som Pop och politik, Dom kallar oss artister och Hitlåtens historia.
David Silva är journalist och musiker. Har bland annat gjort Duellen, Festen fortsätter och Pop och politik. Medlem i rockbandet Robert Johnson & Punchdrunks.


Datum: 2018-02-02

Tid: 19:00

Plats: Falköping, Stadsteatern

Biljettinfo:

Vuxna: 300:-, med scenpass: 250:-
Ungdom tom 25: 100:-, med scenpass: 50:-
Ledsagare: 0:-

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 50:-