Motionsskrivarverkstad

Den 24-26 maj är det Riksteaterns Kongress i Karlstad. Ett viktigt tillfälle och möjlighet för er, som är en del av Riksteatern, att påverka de kommande fyra åren.

För att förbereda er och förhoppningsvis kunna hjälpa er på vägen dit arrangerar Riksteatern Väst, Riksteatern Jönköpings län och Riksteatern Halland en motionsskrivarverkstad där ni dels får kunskap om hur man skriver en motion, men också där ni har möjlighet att tillsammans tala om och jobba med det ni vill förändra, inrätta eller ta bort från vad Riksteatern gör idag. Det kan handla om Riksteaterns repertoar, gager, bygg och bär, utbildningar, strategiska och organisatoriska beslut mm. Vi ger er verktygen, ni fyller det med innehåll.

Under förra kongressen önskade ni exempelvis ett ökat fokus på publik och det har bland annat inneburit en närmare kontakt med kommunikatörerna på Riksteatern, bättre hjälp med marknadsföring, mer material, ökat fokus på medlemsvärvning mm. Era röster är viktiga. Ta chansen och gör din röst hörd och påverka i vilken riktning Riksteatern ska gå efter 26 maj 2019!

 

Datum: 24 november
Tid: 09:30-15:00
Plats: Gummifabriken, Värnamo
Anmälan: Ni anmäler er genom länken här nedan. Deadline för anmälan 16 november.
https://jonkopingslan.riksteatern.se/motionsskrivarverkstad/
Pris: Träffen är kostnadsfri. Vid uteblivet deltagande debiteras 350kr/person.
Inbjudna: riksteaterföreningar och deras medlemmar, regionala styrelsen, samt anslutna organisationer

 

Viktigt att notera – följande får skicka in motioner till Kongressen:
– Riksteaterförening
– Annan ansluten organisation (har yttrande, men ingen rösträtt på kongressen)
– Riksteatern regionalt
– Enskilda medlemmar i riksteaterförening

Här nedan ser ni inbjudan. Klicka på bilden för att få den som PDF.  Ni finner även information och annat material rörande Kongressen på IntranätetOm ni har några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er till konsulent Sanna Nyman, sanna.nyman@riksteatern.se.