Hemma hos

HEMMA HOS: ATT LEDA EN FÖRENING Illustration av en grupp människor i planeringsmöte

 

Riksteatern Väst inledde under 2017 ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och ABF gällande förenings- och styrelseutbildningar. Detta innebär att vi tillsammans har skapat bättre möjligheter för er Riksteaterföreningar att få stöttning i ert styrelsearbete och att vi skapat fler fortbildningstillfällen för er att ta del av.

 

Under 2018 erbjuder vi ett kostnadsfritt möte med en processledare, från någon av de två studieförbunden, där ni tillsammans med denne kommer fram till vad just ert behov är. Ett förutsättningslöst möte där ni har möjlighet att utifrån er egen individuella situation lägga upp en plan för fortsatt arbete. Detta första möte kallar vi ”Hemma hos” och det innebär alltså att bokad processledare kommer ”hem” till er, till ett av era styrelsemöten.

För att boka detta ”Hemma hos”-möte kontaktar ni scenkonstkonsulent Sanna Nyman. Ni anger också i anmälan vilket studieförbund ni helst önskar, om ni vill boka processledare från ABF eller Vuxenskolan. Om ni inte väljer fördelar vi ett studieförbund till er.

Det finns också möjlighet till fortsättning efter påbörjat Hemma hos-besök. Då kostar följande träffar för hela styrelsen 250kr för en halvdag och 500kr för en heldag.

Inom ramen för detta kommer vi även parallellt erbjuda gemensamma fortbildningsinsatser. Mer info om vilka gemensamma fortbildningsinsatser meddelas allt eftersom det blir klart. Ni finner också info om dessa under fliken Kurser, så håll utkik!

Info som utskriftsvänlig PDF >> Hemma Hos: Att leda en förening

 

Passa nu på att boka en processledare förutsättningslöst för att diskutera hur ni kan utveckla föreningen och få nya ideér och inspiration! Varje Riksteaterförening är unik! 

 

Kontakt för frågor och bokning av processledare:
Scenkonstkonsulent Förenings- och arrangörsutveckling, Riksteatern Väst
Sanna Nyman
sanna.nyman@riksteatern.se

I samverkan med:

studieförbundet vuxenskolans logga