Dansnätverket

Logga dansnatverket

På den här sidan kan du läsa mer om Riksteatern Västs regionala dansnätverk och anmäla dig till aktuella träffar och resor 

Riksteatern Västs dansnätverk har funnits sedan 2015 och är ett forum för riksteaterföreningar och ansluta organisationer som är intresserade av dans. Inga krav på att köpa föreställningar finns. Nätverket är till för det egna intresset och för att öka kunskapen om och lusten kring dans. Vi i nätverket gör resor, ser föreställningar, träffar koreografer och dansare, lär oss mer om dans samt samarbetar med och träffar även dansnätverket i Skåne.

Om du idag inte är med i vårt nätverk men är intresserad av att bli det, hör av dig till sanna.nyman@riksteatern.se 


DANSHELG I GÖTEBORG FÖR DANSNÄTVERKEN I VÄST OCH SKÅNE
16-17 juni 2018

En helg för inspiration, kunskap och nätverkande. Arrangeras av RIKSTEATERN VÄST tillsammans med RIKSTEATERN SKÅNE och sker i samverkan med Regionteater Väst, GöteborgsOperan, Bodil Persson, Kultur i Väst och Producentbyrån.

Plats: Göteborg och Borås
Tid: 16 juni kl. 12:00 – 17 juni kl. 14:00
Pris: Kostnadsfritt. Avbokningsavgift tillkommer efter deadline, 1500kr.
Inbjudna: Medverkande i dansnätverken.
Anmälan: Sker via formulär här nedan, senast 7 maj. OBS! Begränsat med platser för föreningarna i Väst. En plats per förening är reserverad, efter det först till kvarn.

Inbjudan som PDF med mer information >> Inbjudan 16-17 juni

För mer information eller frågor kontakta Sanna Nyman, scenkonstkonsulent Riksteatern Väst: sanna.nyman@riksteatern.se, 070-522 12 60


Anmälan 16-17 juni 2018

Detta är anmälan till danshelgen i Göteborg och Borås 16-17 juni och riktar sig till alla som är med i Västs eller Skånes dansnätverk.
    OBS! Del i dubbelrum är kostnadsfritt. Önskas enkelrum tillkommer en kostnad på 300kr som faktureras i efterhand.